Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žákovská Stromovka přinesla Šimonovi a Vítkovi osobní rekordy na 150 m.

Středeční odpoledne 13.2.2019 patřilo v pražské Stromovce veřejným závodům pro starší žactvo. Na jednu z mála možností si zaběhnout 150 ku na dobré dráze jsem se vypravil se třemi svěřenci. Ten čtvrtý nastupoval ve skoku vysokém.

Nejrychlejší čas předvedl na 150 metrů Šimon Kratochvíl, který měl excelentní start. Časomíra mu v cíli ukázala 17,69 s, což je také obrovský posun jeho osobáku a rozhodně ho tento čas výrazně vyzdvihne v republikových tabulkách, což je 14 dní před mistrovství žactva velmi motivující. 

1kratochvil.jpg

Druhý osobáček vybojoval Vítek Vinduška, jenž zaběhl 18,45 s a jeho tento čas posune na hranici možného výběru pro účast v této disciplíně na MČR.

1vinduska.jpg

Třetím sprinterem byl Štěpán Konvalina, který zaběhl 19,27 s jen 2 setinky za svým PB, což je s přihlédnutím k faktu, že byl týden na lyžích, vcelku solidní výsledek.

Ve výškařském sektoru se vedlo Jakubu Douděrovi. Ten zdolal 166 cm, ale na 169 cm si v prvém pokusu špatně došlápl na odrazový kotník. Poté již tuto výšku nezdolal, ale dnes jsem tipoval výkon kolem 170 cm. Další příležitost dostane Kuba v sobotu v Českém Brodě.

1vsichni.jpg