Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z břeclavského republikového finále vezeme bronzové medaile! Robin Martinek navíc nejvšestrannějším atletem tohoto šk. roku.

V pátek 17.6.2016 proběhlo v Břeclavi Republikové finále školních týmů v atletickém čtyřboji ZŠ. Družstvo 3.ZŠ Kolín Prokopa Velikého zde mělo svůj tým, který dokázal v tomto klání obsadit nádherné třetí místo.

Je to úspěch, který podtrhuje kvalitu našich borců v sestavě Jan Bouma, Jindřich Semotam, Robin Martinek,Tomáš Konvalina a Tomáš Hančil. Po úspěchu v republikovém finále Poháru rozhlasu minulý týden v Kolíně, je zisk bronzových medailí pro 3.ZŠ dalším historickým okamžikem, neboť jenom probojovat se na "republiku" je samo osobě velmi náročné!

V Břeclavi se klukům dařilo. Dva nové osobní rekordy si na 60 m vytvořili Jindra Semotam (7,71 s) a Tomáš Konvalina (8,06 s). Zbylí kluci si sice osobáky nezlepšili, ale atletický čtyřboj je o vyrovnanosti ve všech disciplínách a v tomto směru se prakticky všem našim závodníkům dařilo.

Největšího úspěchu na břeclavském stadionu dosáhl Robin Martinek, který dokázal nasbírat nejvyšší bodový zisk ze všech soupeřů startovního pole. Úctyhodná porce 2582 bodů ho vyšvihla na první místo v kategorii jednotlivců!

Všem moc gratuluju!

dscn3544.jpg