Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve Staré Boleslavi se tentokrát nejvíce dařilo Janě Šafránkové.

Týden po prvním kole krajského přeboru družstev mužů  a žen se opět ve Staré Boleslavi  uskutečnilo 2. kolo této soutěže. Tentokrát se na závody vydalo 5 žáků a žákyň.

Nejlepšího výkonu dosáhla Janča Šafránková, která na 60 m zaběhla nový osobáček 8,08 s. Dokonale tak zúročila svoji poctivou zimní přípravu. Moc gratuluju!

safrankova.jpg

Další osobák přidal taktéž na 60 m Tomáš Forman (8,21 s), pro něhož byl ale hlavní závod v dálkařském sektoru. Bohužel silný protivítr vál tvrdě a nedovolil lepší výkon než 540 cm, což je však pouze 5 cm od Tomášova osobáku. Lze z toho tedy usuzovat, že na dalších závodech, sejdou-li se dobré podmínky, může Tomáš hranici osobního rekordu lehce atakovat.

20170423_104612.jpg

Třetím, kdo si dnes odvezl osobáček byl Honza Brát a to v běhu na 100 m překážek. Po minulém startu právě ve Staré Boleslavi, který byl jeho prvním na této trati, se dokázal Honza již daleko lépe srovnat s technikou a všechny mezery "utáhl" na 3 kroky. Na výsledném čase to bylo okamžitě markantně znát, když si PB posunul o vteřinu dolů na 16,67 s.

brat1.jpg