Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Jablonci na 4.kole mužů střídavě oblačno.

V sobotu 20.8.2016 se v Jablonci nad Nisou uskutečnilo 4. kolo 1.ligy mužů, kde se zúčastnili za naše družstvo také 4 dorostenci. Ne všem se zadařilo podle jejich představ, ale vzhledem k tomu, že jsme na tyto závody odjížděli prakticky rovnou z jičínského soustředění, se není čemu divit.

Asi nejméně spokojení byli výškař Štěpán Šanc, který se tak trochu hledá na rozběhu a dnes zapsal pouze 170 cm. Tyčkař Jindra Semotam sice v rozeskakování naznačoval výkonnost kolem 4 metrů, v soutěži si však nakonec nedokázal technicky poradit se základem 360 cm a z dnešního závodu tak odešel s nulou.

Pozitivněji se cítil Tomáš Puczek, který ve skoku vysokém zapsal 180 cm a na rozdíl od Štěpána neměl velké problémy na rozběhu. Přece jenom se však projevila únava z týdenního soustředění a 185 cm už bylo nad jeho síly.

Velmi dobře se prezentovali sprinteři. Štěpán Hampl dokázal vyhrát stovku za solidních 10,91 s, což je při výčtu všech negativních činitelů jako delší pauza po vrcholu sezóny, únava ze soustředění, bolest lýtka, velmi dobrý výkon. Standa Jíra postoupil na 100 m do finále B, kde utrhl pro náš tým 1 bod a i jeho výkon 11,58 s je slušný.

Standa se poté ještě navíc prezentoval ve štafetě 4x100 m a 4x400m, kde mě velmi příjemně překvapil za mezičas 52,8 s, což je super!