Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšná laťka v Brně: 4 osobáky, zlatý Moc, stříbrný Bělka a nadějné skoky Puczka.

Ve středu 21.12.2016 se výprava 7 skokanů vydala časně ráno do moravské metropole na 21. ročník tradiční Brněnské vánoční laťky Hády. Místo skokům zaslíbené....

Jako první si na skokanském kolbišti poměřili své síly mladší žáci. Jaroslav jarý zdolal 138 cm a tím stabilizoval svoji úroveň po týden starém osobáku z Kolína. Pepovi Šedivému se zadařilo ještě o něco lépe, když zdolal 143 cm a tím si tak připsal nový osobák.

V mladších žácích se však představil ještě náš další skokan Filip Moc. Tomu se dnešní den opravdu vydařil. V minulém týdnu si po prodělané nemoci trochu odnesl smůlu na Kolínské vánoční laťce, ale dnes v Brně si to stoprocentně vynahradil. Zdolal zde 160 cm, což je jeho nový osobní rekord a navíc si za tento výkon odvezl z Brna trofej pro vítěze svojí kategorie.

img_0558.jpg

Po obědě se rozběhla soutěž starších žáků, kde nastoupil Vítek Technik a vylepšil si dnes osobní maximum na nových 153 cm.

img_0494.jpg

Druhým starším žákem byl Standa Bělka, který si to dneska užil. Zdolal totiž nové maxim 178 cm a navíc si odnesl trofej za druhé místo. Gratulace!!

V odpoledním programu, kdy se ve sloučené kategorii představili dorostenci, junioři a muži sloučení do jednoho závodu, se představili Pepa Bernat a Tomáš Puczek. Zatímco prvně jmenovanému dnes trochu nevycházely rozběhy a nějak se prostě s brněnským povrchem "popral", pro Tomáše to byl opět hodně kvalitní závod podobně jako tomu bylo před 14 dny v Českém Brodu. Po zdolaných 188 cm se Tomáš třikrát sice neúspěšně pokoušel o 193 cm. A nebyly to skoky k zahození. ...jen to chce se vyzávodit a nový osobák už je nadoholed! laugh