Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šimon Kratochvíl si odskočil na čtvrtku.

Při nedělních přeborech 29.1.2023 Karlovarského kraje v Praze na Stromovce se představili 4 borci z naší skupiny. Šimon Kratochvíl si zaběhl doplňkově trať 400 metrů a podařilo se mu překonat svůj venkovní osobák, když zaběhl 50,19 s. Výkon velmi slibný k venkovní sezóně a také potvrzující letošní Šimonovu přípravu.

1kratochvil.jpg

Závod, kde byli kluci srovnáni od 2. do 6. dráhy ve startovním poli v rozmezí pouhé půl vteřiny byl velmi tvrdý zejména na seběhu, kde se Šimonovi ze 6. dráhy nepodařilo proniknout do čela závodu nebo alespoň za zavěsit někam doprostřed. Nicméně jak se později ukázalo nic to na celkovém výsledku příliš neovlivnilo a Šimon si tak bez kolize mohl doběhnout pro nový OR.

1kratochvil1.jpg

Na 300 starších žáků jsme měli trojí zastoupení, z něhož nejlépe vyšel Martin Hovorka, který ke svému vlastnímu překvapení poměrně dosti obstojně vybojoval relativně kvalitní čas 40,36 s. Martin si podle mě tímto výkonem především zdravě upevnil sebevědomí a věřím, že i na kratších tratích je později bude moci uplatnit.

1hovorka1.jpg