Jdi na obsah Jdi na menu
 


Při Přeborech Karlovarského kraje se představili výškaři. Puczek 4 cm pod osobákem a Šanc po týdenním lyžáku spíše potrénoval.

V neděli 22.1.2017 si dali dorostenečtí výškaři dostaveníčko v pražské hale Otakara Jandery na Stromovce. V rámci přeborů Karlovarského kraje byl tento závod o tomto víkendu již čtvrtou destinací, kde se atleti z naší tréninkové skupiny představili.

Tomáš Puczek prodělal v minulém týdnu lehkou virózu, ale výkonem 186 cm zaostal za svým osobním maximem pouze o 4 cm. Další postupná výška 191 cm by již znamenala nový osobák, ale zatím jsme se ještě radovat nemohli. V každém případě je nutné podotknout, že Tomáš podává velmi stabilní výkony již od půlky prosince v rozmezí 180-188 cm a pokusů o nové osobáčky absolvoval již také dost. Jednou to vyjít musí! devil

Štěpán Šanc, který se vrátil včera ve 22 h z týdenního lyžáku v zahraničí, měl obrovskou chuť po týdenní pauze zase nazout tretry. Po zdolaných 180 cm vynechal 186 cm a poté společně s Tomášem pokoušel 191 cm. Žel neúspěšně. Nicméně po týdnu v přaskáčích to nelze hodnotit nijak. Myslím, že by to nemělo žádnou vypovídající hodnotu. Nyní nás čeká fáze, kdy trochu přitrénujeme a věřím, že to kluci na dalších závodech pořádně "rozbalí".