Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na výsledky z halové středy jsme čekali dlouho, ale vyplatilo se to: Křéča i Honza Brát opět posouvali svoje osobní maxima!

Ve středu 14.2.2018 se vydala čtveřice mých svěřenců na veřejnou halovou středu do Jablonce nad Nisou. Pochvalu má mimo jiné i tatínek Jančy Šafránkové, který se chopil volantu a moje ovečky na tento závod dopravil. Moc díky!

Na výsledky jsme si ale museli počkat s notnou dávkou trpělivosti, protože pořadatelé je zveřejnili až dva dny po závodě v pátek 16.2.! Každopádně jsme z nich ale mohli být více než spokojení.

Skupina jela absolvovat pouze čistě sprinterské disciplíny 60 m překážek a 60 m, které byly v časovém pořadu hned na začátku. Jako první se představili překážkáři.

Pepa Šedivý opět potvrdil, že má dobře natrénováno, když zaběhl 8,71 s, což znamenalo suverénní první místo v tomto závodě. Poté si zaběhl ještě závod na 60 m, kde atakoval svůj osobák. S výkonem 7,66 s mohl být určitě spokojen, protože to znamenalo vyrovnání osobního maxima.

Druhým překážkářem byl Honza Brát a tomu se v tomto závodě podařilo posunout svůj ani ne 4 dny starý OR o další 1 setinku na 8,95 s. Závod na videu se mi líbil. Obzvláště závěr a zabrání do finiše bylo senzační. Paráda! I Honza si poté ještě zaběhl hladkou šedesátku a výsledek 7,93 s jen 4 setiny od osobáku je potěšující.

Jak se říká "slinu chytil" Zdenda Křeček, který si osobák v této hale posunul jen 3 dny před tímto závodem. Dnes opět přepisoval svoje tabulky a to jak v prvním běhu, ve kterém nastoupil a zdolal v něm 7,39 s, tak i v druhém běhu, kde zdolal 7,40 s. Zdenda byl moc nadšený, když mi tu radostnou zprávu psal a já se vůbec nedivím!

28080337_773809356162484_755511617_o.jpg

Poslední do čtveřice byla Janča Šafránková, u níž jsme tento start zvolili spíše jen pro to, aby nemusela trénovat v zimě venku. Takže výsledky 8,07 a 8,08 s hodnotím opravdu jako tréninkové. Janča cítila, že nejvíce ztratila na startu, kde i podle videa je patrné, že startovní reakce nebyla úplně nejlepší a ani "rozjezd" na prvních 15 metrech nebyl světoborný. Nicméně není potřeba smutnět. Podstatné je, že bolavá noha již nebolí....