Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Strahovských "oddílovkách" si halový osobák na 60 m vylepšil Víťa a Lukáš prověřil svoji rychlost na 150 m.

V sobotu 12.2.2022 jsme pořádali v přetlakové hale na Strahově veřejné halové závody, o které byl nebývale veliký zájem. Krom toho se do startovního pole dostali také sprinteři ze zahraničí. Tím nejkvalitnějším byl Korejec Kyoyoung, který zde zaběhl 6,71 s (venkovní PB na 100 m má 10,07 s). Takže o atmosféru na sprinterské rovince bylo postaráno. Toho využil Vítek Vinduška, který si dokázal na této trati vylepšit halový osobák na 7,30 s. Projev byl velmi svižný a jsem rád, že to Vítek po delší odmlce opět dokázal stlačit na tuto úroveň. Startovní reakci a samotný výběh z bloků zvládl tentokrát Víťa na výbornou! Na dvoustovce vypadal Víťa taktéž v dobrém rozpoložení a byl z toho celkem, na poměry strahovské haly, solidní čas 23,75 s.

1vinduska1.jpg

Velmi kvalitní "tréninkový start" absolvoval Lukáš Soukal, u kterého jsme zvolili doplňkovou trať 150 metrů. Zvládl ve velmi solidním čase 16,73 s, čímž si vytvořil nové osobní maximum, ale hlavním je, že při tom vypadal velmi uvolněně a současně svižně. Stejný pocit měl i sám Lukáš. 

 

Na stejné trati, která je však v případě žáků mistrovskou tratí, se představilo i trio žáků, kteří zde všichni vylepšili svůj OR. Štěpán Veselý už se poměrně solidně a výrazně zabydlel pod hranicí 19 vteřin (18,67 s), Radek Novák tuto hranici velmi nablízko ostřeloval (19,13 s) a poprvé si tuto distanci ochutnal i Ondra Musil (20,07 s).

1skupina.jpg