Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Republikovém finále Poháru rozhlasu se kluci ze 3.ZŠ blýskli. Obsadili senzační 3.místo.

V úterý 7.6.2016 se na našem kolínském stadionu uskutečnilo obrovské finále základních škol v Poháru rozhlasu. V soutěži se v tom nejlepším světle ukázali naši kluci, kteří zde reprezentovali 3.ZŠ Kolín Prokopa Velikého. Absolutně nevídané zážitky z osobního setkání s patronem soutěže a českým elitním mílařem Jakubem Holušou podpořily sportovní výkony všech borců a ve finále je dovedly k naprosto senzačnímu třetímu místu v celorepublikovém finále mezi nejlepšími školami z celé ČR.

Nový osobák si na trati 60m vytvořil Honza Bouma (7,49 s) a Robin Martinek (7,54 s). Ten si také dolétl v dálce pro druhý osobní rekord (610 cm). Dva osobáčky přidal Tomáš Konvalina v dálce (527 cm) a ve výšce (155 cm). Ve vrhu koulí 4 kg zabodoval novým osobním maximem Honza Bouma (12,44 m). Velmi kvalitní výkony, které přispěly k celkovému součtu, přidal i Jindra Semotam ve výšce (171 cm) a v dálce (567 cm).

Společně s dalšími 4 žáky 3.ZŠ Kolín vytvořili kluci nevídaně kompaktní tým, který zabodoval i mezi školami profilujícími se speciálně na atletiku.

Kluci, klobouk dolů!

yes

pr.jpg