Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na kolínských sportovních dnech se ukázali nováčci.

V pondělí 10.6.2024 proběhly atletické soutěže v rámci Kolínských sportovních dnů základních škol. Tato multisportovní akce pro žáky ze základních škol je inspirována modelem olympijských her, kde se utkávají sportovci v různých odvětvích a sbírají tak body pro své školy do celkového pořadí. V rámci atletiky tak pro své školy dobře bodovali i členové z naší tréninkové skupiny.

 

Zlatou medaili v běhu na 60 metrů vybojoval Štěpán Holeček v kategorie starších žáků, který zaběhl ve finále 7,47 s.

1holecek.jpg

Velkou radost ze stříbrné medaile měl po vybojované druhé příčce mezi mladšími žáky také Tomáš Frencl, který si zaběhl osobní rekord 8,20 s a jenž je novým členem v naší skupině.

1frencl.jpg

Ve finále starších žáků jsme kromě Štěpána Holečka měli mezi osmičkou nejrychlejších sprinterů další dvě jména z naší skupiny. Šimon Kratochvíl se umístil na 6. místě, když si z rozběhu zapsal nový osobák v podobě času 7,80 s. Navíc přidal Šimon důležité bodíky pro svoji školu také za výkon a osobní rekord 160 cm ve skoku vysokém, kde se umístil na 5. příčce.

 

Dalším nováčkem v naší skupině je Miroslav Kukal a i on si zaběhl šedesátku dvakrát, když postoupil do finále, kde porazil Šimona o 1 tisícinu vteřiny ve stejném finálovém výkonu 7,84 s, což je jeho nový osobní rekord.

1finale.jpg