Jdi na obsah Jdi na menu
 


LODM den 3.: dvakrát 7. místo pro Honzu a Standu, štafetmani na 5. příčce a Janča stříbrná na 4x60 m.

Třetím a posledním dnem vyvrcholily atletické soutěže na LODM ve středu 28.6.2017. V nich se objevili také atleti z naší tréninkové skupiny.

img_3284.jpg

Hned po ránu objevil Honza Vilím ve finále běhu na 300 m. Ve velmi nabitém startovním poli dokázal obsadit hodně cennou 7. pozici za čas 37,46 s jen 3 desetinky za včerejším osobákem.

img_3220.jpg

Ve skoku vysokém nastoupil Standa Bělka, pro nějž však výkon 171 cm byl trošku zklamáním a pomýšlel asi lépe než na 7. místo, které v soutěži obsadil. Dnes byly odrazy trochu méně aktivní a nad laťkou to také nebylo obzvlášť flexibilní.

img_3231.jpg

Ve štafetových bězích na 4x60 m se objevila hned pětice mých svěřenců. Mezi staršími žáky byli hned 4. Pepa Šedivý, Tomáš Konvalina, Honza Vilím a Jirka Šámal dokázali zaběhnout obrovsky kvalitní čas 27,81 s, který v silné konkurenci krajských výběrů znamenal solidní pátou příčku. Když si ale uvědomíme, že naše štafeta byla čistě kolínská sestava a ještě k tomu čistě z jedné tréninkové skupiny, dává nám to velmi hezké vyhlídky pro zářijové Mistrovství ČR žactva, kde se budeme snažit prosadit mezi klubovou konkurencí, která bude jistě slabší než ta dnešní krajská. Kupříkladu na loňském MČR žactva by tento čas znamenal 3. příčku! A mimo jiné...kluci máte velkou pochvalu za perfektní předávky. Moc se mi to líbilo!

img_3244.jpg

Jedinou medaili, kterou jsme pro naši tréninkovou utrhli na letošní LODM, byla stříbrná "placka", kterou vybojovala janča Šafránková ve štafetě 4x60 m starších žákyň. Společně s K.Šlehubrovou, k.Tvrdou a A.Jonášovou zaběhla kvarteto hodně kvalitní čas 29,78 s, který znamenal v celkovém srovnání druhé místo. Moc janče gratuluju!

img_3257.jpg