Jdi na obsah Jdi na menu
 


Finále krajského přeboru: mladší žákyně 1. místo, ml.žáci nečekaně třetí a dále osobáky překážkářů Pepy a Honzy.

V neděli 25.9.2016 jsme na kladenském atletickém stadionu na Sletišti nastoupili do finálového klání krajského přeboru o tituly Přeborníků Středočeského kraje v kategorii týmů mladšího žactva.

img_9428.jpg

 

Zatímco děvčata dokázala soutěž ovládnout, chlapci se museli hodně snažit, aby vůbec nakonec sáhli po medaili. V kategorii mladších žákyň měla naše tréninková skupina dvojí zastoupení a to v Rozárrii Znamínkové, která solidním výkonem na šedesátce blízkým osobnímu rekordu (8,78 s) přidala bodíky pro družstvo a dále v Lucce Kopelentové, kterou však dnes potrápily zdravotní problémy. Obě však měly nakonec obrovskou radost z konečného prvního místa svého týmu.

 

V soutěži mladších chlapců jsme měli větší zastoupení. Výborně se nad překážkami představili Pepa Šedivý a Honza Brát. Oba dokázali stlačit svoje osobáčky a Pepa navíc zaběhl poprvé v životě 60 m překážek pod 10 vteřin (9,89 s). Super! Gratuluju oběma, moc si těchto výkonů cením.

pepahonza.jpg

 

Velmi dobře se prezentoval i nováček v naší skupině Víťa Vinduška, který překvapil na sprintu 60 m, kde po vynikajícím startu zaběhl čas 8,78 s. Že by nový sprinterský talent? yes

vinduska.jpg

 

 

Heroický výkon předvedl na 1000 m Kuba Svoboda, kde v těžké konkurenci vyběhl pro družstvo důležité 2 bodíky. Možná právě o tyto 2 body naše družstvo v konečném zúčtování porazilo v souboji o bronzové medaile rivaly z Kladna.

Body připsal i výškař Štěpán Fafejta za výkon 135 cm. Jednoznačně nejvíce bodujícím závodníkem byl Filip Moc, který vyhrál jak závod v hodu krikeťákem tak také ve vrhu koulí a byl členem vítězné štafety na 4x60 m (Fafejta, Moc, Brát, Šedivý).

Kluci, těchto medailí si važte! Nebylo to zadarmo.

img_9446.jpg