Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aneta Bedrnová velmi výrazně promluvila do republikových tabulek.

V neděli 19.2.2023 jsme využili jedné z posledních možností zazávodit si před Mistrovsvím ČR, a tak se dvě nové žákyně vydaly na Strahov na oddílové závody pořádané Atletikou Stodůlky. Zejména u těchto děvčat, která zatím sbírají plnými doušky cenné zkušenosti, byl závod velmi cenným.

Mia Plačková dobře otestovalo svou rychlost, když nejdříve zaběhla 60 m za 8,23 s a potvrdila tím svoji výkonnost. osobák to sice nebyl, ale důležité je, že předvádí výkony na vyrovnané úrovni těsně za osobákem. Poté jsme zvolili start na 300 metrů, který ale nevyšel zcela podle představ. Pro Miu to zatím je až příliš dlouhá trať, na kterou nemá naběháno a zejména si s ní a její délkou tak nějak nevěděla rady. Rozhodně bylo ale sympatické, že se držela mých slov a trať rozběhla odvážně a svižně. Na závěr pro cca 1,5 hodiny dlouhé pauze si Mia zaběhla další rychlý výkon na 150 metrů (20,05 s), což je prozatím její druhý nejlepší výkon na této distanci a rozhodně mě tím utvrdila, že na této trati má ještě velmi velké rezervy, neboť po třístovce zde podala takto kvalitní výkon.

1plackova.jpg

Druhou na Strahově byla Aneta Bedrnová, která si nejdříve na 60 metrů vytvořila další obrovský osobák, který má nyní hodnotu 7,90 s. S tímto výkonem aktuálně drží 8. místo v republikových tabulkách. Kdyby mi toto někdo řekl před sezónou, asi bych mu jen tak neuvěřil, ale v Anetě jsou nevídané možnosti, jak sama dokazuje. Navíc ve svém dalším startu na stopadesátce posouvala svůj OR znovu a opět velmi podstatně, když zaběhla 19,36 s. I s tímto výkonem je v celorepublikovém srovnání dosti vysoko tentokráte na 12. místě. Každopádně má Anet velikou devizu ve své silové vybavenosti a celkovém zpevnění těla. Ve spojení s přirozenou frekvenčností a výbušností je paráda její výkony sledovat. Moc gratuluju!

1bedrnova1.jpg