Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aneta Bedrnová bronzová na Mezikrajovém utkání žactva

V neděli 25.6.2023 pokračoval poměrně našlapaný víkend pro naši tréninkovou skupinu, když Aneta Bedrnová nastupovala v dresu Středočeského kraje v rámci mezikrajového utkání ve Staré Boleslavi. Do nominace se dostala až na poslední chvíli, neboť za kraj mohly startovat pouze 2 dívky v každé disciplíně a Anet byla tabulkově až třetí Středočeškou na 60 metrů. Nakonec se ale ukázalo, že Anet je v lepší formě, a tak se jí hned v rozbězích povedlo "vytasit drábky", když svůj závod ovládla a suverénně postoupila do finále a boj o cenné kovy v čase 7,94 s v obrovském proťáku -1,5 m/s.

 

Ve finále už tolik nefoukalo a Aneta zde zaválela, když doběhla do cíle jako třetí v čase 7,90 s, čímž si vybojovala bronzovou medaili z tohoto utkání, na němž se sešla republiková špička. Před prázdninama tedy jistě velká motivace.

 

Anet byla hned v úvodních štafetových bězích také součástí Středočeského výběru žákyň na 4x60 metrů, který skončil nakonec po výkonu 30,24 s na celkové 6. příčce. Celé Mezikrajové utkání však tým našeho kraje ovládl a v při závěrečnému ceremoniálu si mohla Aneta na krk pověsit zlatou medaili z tohoto podniku!

1bedrnova.jpg