Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoční soustředění v Trutnově v aprílovém duchu.

V termínu středa - sobota 13.-16.4.2022 se 10 členů naší tréninkové skupiny zúčastnilo jarního soustředění společně s dalšími skupinami z našeho oddílu v Trutnově. Zde nás ve středu přivítalo krásné a slunečné počasí, které nám pomáhalo s tréninky až do pátečního dopoledne. Potom však přišla studená fronta, která ráz počasí dramaticky obrátila  ze středečních teplot kolem 18 °C byly náhle pouhé 2°C. Přesto si myslím, že jsme udělali kus práce a celá skupinka včetně nováčků z kategorie starších žáků si porozumněla.

1.jpg

V rámci tréninků bylo dost prostoru na všelijaké "srandičky" a doplňky. Nechyběly prvky překážkářské ABC, technických drilů, odhody medíků, rozcvička se softbalovými přihrávkami, kruháček v rytmu Tabaty na hrazdách a bradlech, švihadla,

2.jpg3.jpg

 

 

 

 

6.jpg8.jpg

 

 

 

 

5.jpg4.jpg

 

 

 

 

 

7.jpg

Jako výzvu si někteří kluci po jednom z tréninků využili plyo boxy, na které zkoušeli výskoky. Některé pokusy vypadaly velmi nadějně, ale přece jen výskok do 150 cm je už dosti velká porce. 

9.jpg

Hodně mě potěšili noví žáci, kteří se do kázali do naší tréninkové rychle zapravit a skamarádit se s juniory. Bylo fajn pozorovat, jak si mezi sebou rozumí.

10.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jarní soustředění Trutnov 2022