Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční soustřeďko je za námi. Krom atletiky jsme také běžkovali (a padali) a plavali.

Během vánočních prázdnin jsme se vydali v početném stavu 16 atletů a atletek na soustředění do Jablonce nad Nisou. Celkem 6 tréninků čekalo na všechny moje svěřence a navíc vždy v podvečer ještě doplňková fáze. 

1.jpg

Od středy 27.12. do pátku 29.12. jsme se tak poctivě mohli připravovat v atletické hale jablonecké Střelnice. I když zde ve stejnou dobu bylo poměrně rušno díky soustředěním jiných klubů, zvládli jsme všechny fáze splnit na 100 % a výsledky měřených tréninků slibují zajímavé výkony v blížící se halové sezóně.

3.jpg

V první podvečer jsme se vydali na krásný biatlonový tréninkový okruh přímo v Jablonci a zde absolvovali doplňkový trénink na běžkách. Bylo to parádní odrelaxování od atletiky navíc v pěkně upraveném a osvětleném areálu. 

2.jpg

Druhý podvečer jsme se vydali do místního plaveckého bazénu, kde se všichni dokonale vyřádili ať už v divoké řece nebo na tobogánech.

Pátek už patřil závěrečným tréninkům a po kratší odpolední fázi jsme odjeli směrem domů. Těšíme se na první závody, které nás čekají již za týden. Současně přejeme všem krásného Silvestra a šťastný vstup do nového roku 2018!

4.jpg