Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sprinteři absolvovali první díl podzimního soustředění v Peci pod Sněžkou.

Od čtvrtka do neděle jsme se vydali do Pece pod Sněžkou na první část podzimního soustředění, které jsme ladili spíše do roviny vyčištění hlavy, regenerace a oddychu před zahájením tvrdé podzimní přípravy. Pripravu jsme si takto rozdělili do dvou bloků, aby to klukům příliš nezasáhlo do studijních povinností.  V krásném hotelu Bouda Máma jsme měli pro regeneraci vynikající podmínky. Bazén s vířivkou přímo v chatě a sauna s masážemi tvořili základ této oblasti. 

Kromě toho se čtveřice Standa Jíra, Štěpán Hampl, Tadeáš Krakuvčík a Marek Řehák začala připravovat na posilovnu. V chatě jsme k tomu využili vlastní zázemí se sice menší ale pro naše potřeby dostačující posilovnou. Myslím, že se to klukům celkem líbilo.

20181019_105750.jpg

Servis na chatě byl co se týče gastronomie naprosto luxusní, takže doufám, že kluci odsud neodjedou s přebytečnými kily navíc. wink Nicméně už za necelý týden vyrážíme na druhou polovinu našeho podzimního soustředění tentokráte do naší známé destinace Rokytnice nad Jizerou. ...a zde si ta případná kilíčka holt vyběháme! 

20181019_202931.jpg

V Peci jsme "chytili" ještě dozvuky babího léta a příjemné počasí jsme tak využili navíc i ke třem dalším tréninkům v terénu, když jsme si odběhali krátké rychlé kopečky nebo odskákali odrazový trénink. Nechyběla ani krátká turistika do Pece o kolem ní. 

20181021_155357.jpg