Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění v Humpolci je u konce. Uteklo nám doslova jako voda.

Poslední dva dny v Humpolci jsme ještě kvalitně trénovali. Po středečním mírném, ale příjemném ochlazení, jsme ve čtvrtek dopoledne mohli odtrénovat se všemi skupinami kvalitní tréninky, neboť se na obloze opět objevilo sluníčko a teploty hned po ránu stoupaly na 25°C,

Jako první si dali na stadionu dostaveníčko skokani, kteří měli na plánu prakticky hlavně plné náběhy s rozdílnými požadavky dle konkrétní osoby.

17.jpg

Poté nastoupili překážkáři, kteří měli těžký úkol. Nejprve rozcvičení speciálními překážkářskými cvičeními, tak trochu "na hlavu". Některým se dokonale zamotala. laugh Poté přeběhy na 1 krok...jelikož jde o hodně náročné cvičení, byl jsem mile překvapen, neboť se všem kupodivu velmi dobře dařilo. Na závěr ještě překážkářská vytrvalost přeběhů na 5 kroků na 150 m úsecích.  No prostě dostali překážkáři naloženo. Všechny jsem mohl ale jenom chválit!

16.jpg

Delší dobu si ještě mohli přispat sprinteři, na které v 11 hodin čekal urychlovač. Volba času tréninku se ve finále ukázala jako naprosto ideální, protože v tuto dobu bylo na stadionu již opravdu teplo. Běh nadmaximální rychlostí všem "sedl" a kluci odběhali dle mých představ.

Po polední pauze jsme měli v plánu softball a také fotbálek na trávě. Rychlý přesun a druhá návštěva místní plovárny "Žabák", kde jsme strávili zbytek času do večeře. Taková odpolední oddychovka.

18.jpg

Poslední den čekal na moje svěřence závěrečný trénink. Připravil jsem si kruháček. Velké nadšení to sice na začátku tréninku nevzbudilo wink, ale když jsem začal připravovat pavučinu z gumových lančů a švihadel, zájem se trošku zvedl. Mimo toto stanoviště jsem připravil dalších 14 cviků, mezi kterými nechyběly ani balanční a gymnastické dovednosti. Některým zejména gymnastické pohyby hodně šly! devil Přesvědčte se sami.

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

19.jpg

20.jpg

Na úplný závěr jsme se společně protáhli v kroužku a já jsem na konec měl ideální příležitost všechny pochválit, protože se mi tohle soustředění náramně líbilo. Skvělá parta. Co víc si přát....

10.jpg

Na útulný humpolecký stadion budeme všichni jistě rádi vzpomínat a doufám, že někdy v budoucnu budeme mít možnost se sem opět vydat soustředit.

20170816_094933.jpg