Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slunečné podzimní soustředění v Žacléři.

Letošní podzimní soustředění jsme strávili v Žacléři - Prkenném Dole v areálu Bret za krásného slunečného počasí od středy do neděle 27.-31.10.2021. Počasí nám samozřejmě přidalo na zážitcích a celkovém dojmu. 

1.jpg

Během soustředění jsem zařazoval mnoho doplňkových aktivit jako například Kinball, túru na Rýchorskou boudu, gymnastickou průpravu na nafukovací žíněnce. Kluci se doslova vyřádili na umělce, když neustále hráli plácball - jakousi obměnu volejbalu. Na soustředění jsem si tentokrát odvezl i šplhací lano a každý den jsme poctivě trénovali.

3.jpg

Velký úspěch měl letošní závod v orientačním běhu, který byl celkem náročný - cca 7,5 km a převýšení 130 m. Jediná dvojice, která dokázala trať absolvovat pod 1 hodinu byl vítězný tým Šimon Kratochvíl a Lukáš Soukal, kteří zaběhli 53 minut. Z vítězství měli velikou radost, protože před dvěma lety při tomto soustředění závod nedokončili, protože se ztratili v mapě. Tentokrát si tedy spravili chuť. Třetí místo ještě navíc vybojovala další naše dvojice Honza Brát a Štěpán Konvalina, kteří skončili na celkové třetí příčce v čase 1 h 13 min.

Krom toho samozřejmě nechyběli i standardnější tréninky kopců, temp, výběhy schodů, běhu s holema, odrazů. Využili jsme také regenerační zařízení areálu vířivku a saunu a v neposlední řadě nechyběla i posilovna. Věřím, že jsme udělali hodně práce.

2-schody.jpg