Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prima parta je z Itálie doma!

Letošní jarní soustředění je za námi. Myslím, že všichni si jej užili naprosto naplno. Při odjezdu v sobotu 14.4.2018 odpoledne jsem zhodnotil před všemi mé dojmy. Byl jsem spokojený na 100 % po všech stránkách. Byli jsme prima parta a já bych v Itálii zůstal klíďo píďo ještě další týden. Prostě jedno z nejpohodovějších soustředěk, co pamatuju! Jste supr lidičky a strašně mě baví s Vámi pracovat!

11a.jpg

Po středečním návratu z Benátek nás ve čtvrtek čekaly opět technické tréninky všech skupin a v podvečer před večeří jsme absolvovali pětadvacetiminutový výklus podél pláže a zpět na hotel. Všem potom moooc chutnalo!  devil Páteční trénink jsme věnovali maximální rychlosti, obecným odhodům s koulí a diskem a také medicinbaly. Odpoledne jsme si užívali na pláži s doplňkovými hrami a zpevňovačkami. Bylo přece potřeba nachytat ještě trochu bronzu. 

5.jpg

Poslední den v sobotu dopoledne šly technické disciplíny už jen takové "ladění" ve svých sektorech, zatímco sprintery jsem potrápil ještě na dvoustovkách s vyznačenými kloboučky v zatáčce. Nu, v tom obrovském protivětru, který zrovna vanul, to byla pěkná chuťovka na závěr. Ale aspoň se dobře spalo v autobuse na zpáteční cestě. 

12.jpg

Poslední společnou fotku jsme si udělali před hotelem těsně před odjezdem s naší delegátkou, které jsme poděkovali za vstřícné služby během celého pobytu. Byla senzační! Stejně jako Vy všichni....jak by zhodnotil Matýsek: "Hujá!" (Přeloženo pro neznalé: "Hurá!").

1a.jpg