Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marek a Janča v Nymburce na přípravném kempu juniorských štafet.

V předposledním listopadovém týdnu se ve sportovním centru Nymburk sešli juniorské týmy chlapců i dívek ke svému prvnímu srazu v přípravném cyklu pro sezónu 2020. V sestavě chlapců nechyběl ani zástupce z naší tréninkové skupiny. Marek Řehák tabulkově druhý junior letošní sezóny v redukovaném pořadí výběru chlapců ročníku 2001 a 2002 byl součástí juniorského výběru.

2.jpg

Družstvo dívek doplňovala Janča Šafránková, pro níž je to úplně první zkušenost s reprezentační štafetou. Myslím ale, že ji to nijak nezaskočilo a na kempu se s holkama velmi dobře sžila a prezentovala dobré dovednosti. 

5.jpg

Od středy do soboty 20.-23.11.2019 (resp. v případě děvčat do neděle) se tak oba mančafty připravovaly a to nejen v atletickém tunelu.

4.jpg

Do přípravy chlapců, jejichž tým vedu, jsem mimo jiné zařadil také celkem velké množství regenerace. V rámci štafetové průpravy jsem zařadil relativně velké množství průpravných cvičení.

7.jpg

I když se zpočátku zdálo, že u některých kluků to bude práce na hodně dlouhou trať, dokázali se kluci, kteří se štafetami v rámci svých oddílu neměli doposud příliš velké zkušenosti, velmi dobře a nad mé očekávání rychle přizpůsobit a doučit jednotlivé dovednosti.

3-.jpg

Došlo také na posilku a nechybělo ani odreagování v podobě večerního volejbalu. I to jsou zajímavé momenty, kdy mohu sledovat chování jednotlivých členů i při jiné než atletické činnosti. Celkově hodnotím soustředění za první dobrý krok vůči nadcházející sezóně.

6.jpg

Hlavní cíl toho kempu, jímž bylo seznámení se s týmem a vybudování společného "týmového ducha" krom obligátního pilování na technice štafetové předávky a činnostech s tím spojených, jsme splnili. Těším se naše druhé setkání, které plánujeme na konci března...

1.jpg