Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krajské SCM na soustředění v Turnově.

Ve víkendovém termínu pátek-neděle 31.3.-2.4.2023 se zúčastnili Jirka Synek, Štěpán Veselý, Lukáš Soukal a Šimon Kratochvíl krajského soustředění SCM v Turnově. Lokalita naší skupině relativně známá nám tentokrát i s ohledem na chladnější a občas i deštivé počasí nabídla mnoho krytých prostor a variant, kam se schovat. 

1moje-poska5.jpg

Krom posilovny, v níž jsme si udělali jeden z tréninků, jsme samozřejmě využili atletický stadion. Sluníčko občas vykouklo a bylo by škoda odtrénovat vše vevnitř.

1moje-poska4.jpg

V pátek odpoledne nás čekal trénink rychlostní vytrvalosti, kterému předcházelo rychlostně-frekvenční rozcvičení na kloboučkách. 

1moje-rv.jpg

1reakce.jpg

V podvečer poté následovalo kompenzační cvičení pod vedením Jany, která nám následně i v sobotním programu pomohla s dobrým rozcvičením a aktivací před sobotní náplní. Pro tyto účely jsme měli k dispozici prostory a zázemí místní sportovní haly ve fitness sálu a squashových kurtech.

1moje1.jpg

Sobota odpoledne byla ve znamení doplňkového programu, který jsme měli zaměřený na gymnastiku. Místní sokolovna nám v tomto ohledu nabídla maximum možného, protože vybavení zde bylo více než dostatečné. 

1gym-bradla.jpg

 

1hrazda2.jpg

Na závěr tohoto programu jsme si ještě odběhali vytrvalostní Beep test a myslím, že kluci motivovaní přítomností dalších atletů SCM, se vydali ze sil.

1moje-beep.jpg

V neděli dopoledne jsme se rozloučili se soustředěním na poměrně výživných a dlouhých schodech, a tak odjížděli 4 borci z SCM soustředění s pocitem dobře odvedené práce. :)

1moje-schody.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky SCM Turnov 31.3.-2.4.2023