Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kondiční soustředění ve Velké Úpě už se pomalu překulilo do druhé poloviny.

V krásném prostředí krkonošké Velké Úpy nadohled od Sněžky, nejvyšší hory v České republice, absolvuje devítičlenná skupina dorostenců a juniorů kondiční podzimní soustředění. Od úterý 25.10. se pilně připravujeme na nadcházející atletickou sezónu.

V úterý po příjezdu jsme stihli pouze lehký výklus spojený s abecedou. Včera to bylo již podstatně zajímavější. Asi ale pouze z mého pohledu:) Kluci měli trochu jiný názor. wink Dopoledne jsme se nejdříve vyškrábali k Portáškám a tam byl odrazový trénink. Odpoledne cca 8 km dlouhý orientační běh. V rámci tohoto okruhu jsme se podívali až na nejvyšší vrchol ve Velké Úpě - Pěnkavčí vrch. Nikdo nezabloudil, alespoň ne moc. Nejlepšího času na této trati dosáhla dvojice Pepa Bernat a Honza Balát, druhé místo Standa Jíra a Dan Bezucha a třetí flek  pouze s minutovým odstupem obsadili Honza Bouma a Jindra Semotam. Odpoledne nám zbylo ještě dost času na posilovací kruháč v chatě, za který měli kluci opět velkou radost. A aby bylo té radosti mnohem víc, tak jsme si dali po večeři kompenzační cvičení asi na půl hoďky.devil

Ve středu jsme se probudili do krásného slunečného rána a dopoledne jsme odběhali kopečky s holema. Takže chuťovka! A odpoledne? .....výšlap na Sněžku. Všichni se moc těší. Po večeři čeká na kluky sauna dole v Úpě.

img_0006.jpg