Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní příprava zahájena v Malé Úpě.

Okamžitě po skončení halové sezóny jsme se zúčastnili jarního kondičního soustředění Středočeského Sportovního centra mládeže, které se uskutečnilo od pondělí do pátku 6.3.-10.3.2023 v Horní Malé Úpě v Krkonoších. Kategorie dorostu a juniorů měla již týden po svých "mistrácích", a tak jsme mohli bez problému zahájit jarní objemovou přípravu. 

1zpevnovacky.jpg

Prostředí Malé Úpy už jsme znali z minulého roku, a tak jsme opět mohli využít celý areál SKIMU Apartmánů s velkou sportovní halu, sálkem na protahování, posilovnou a saunou. Samozřejmě lákadlem byly i venkovní terény, které byly oproti loňskému roku i na běžkařských tratích vydatně zasněžené. 

1nase-skupina-prochazka.jpg

Vyžití bylo vcelku pestré. Od ranního cvičení a protažení, přes kondiční cvičení a herní cvičení v tělocvičně, gymnastickou průpravu, posilovnu, tempa a odrazy na sněhu. Nechyběly ani doplňkové aktivity na lyžích a běžkách. Během dne a pravidelně i v podvečer nechyběla strečinková a kompenzační cvičení. Věřím, že jsme jarní část přípravy na letošní venkovní sezónu zahájili zdárně!

1nase-skupina.jpg

1hry.jpg

1synek-expandery.jpg

1lyze.jpeg

 

 

gkg

 

Náhledy fotografií ze složky SCM Horní Malá Úpa 6.-10.3.2023