Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zítra v 10:45 jde Hamplík do bojů o postup z rozběhů na Mistrovství Evropy do 22 let.

Zítra tedy ve čtvrtek 11.7.2019 čeká na Štěpána Hampla letošní vrchol jeho atletické sezóny.  V 10:45 hodin našeho a zároveň i tamního času nastoupí k rozběhům na 100 metrů v rámci Mistrovství Evropy do 22 let, které se koná ve švédském Gävle. V úterý absolvovala výprava celkem bezproblémový přesun do místa konání. 

5-gavlehov-stadium-park.jpg

Ubytování je zajištěno v moc hezkém hotelu Western Vista a dnes (středa 10.7.2019) se Štěpán rozcvičoval na stadionu, kde zítra zaklekne do bloků. Krom těchto obligátních činností si našel také chvíli na krátké probádání nejbližšího okolí a nutno podotknout, že to v Gävle vypadá moc hezky.

4.jpg

Živý přenos ze závodů budeme moci sledovat na webu Evropské Atletiky www.european-athletics.org . Z rozběhů postoupí do semifinále vždy první 3 závodníci a další 4 sprinteři budou čekat na postupové malé "q", tj. na nejrychlejší časy. Štěpán je nalosován do prvního ze čtyř rozběhů.

rozbeh.jpg

Doufejme, že se to Hamplíkovi povede a budeme jej moct sledovat v podvečerním semifinále, které je naplánováno na 18:30 hodin.

2.jpg