Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na 10. ročníku Kolínské vánoční laťky překonali osobáky Kuba Svoboda, Pepa Šedivý a Anna Pátková. Medailově také Vítek Vinduška.

Ve středu 13.12.2017 proběhl již tradičně v hale kolínských "Spojů" již jubilejní 10. ročník Kolínské vánoční laťky pro základní školy. 

img_6070.jpg

Na start se postavilo hned několik svěřenců v barvách za své školy. Nejúspěšněji si vedl Pepa Šedivý, kterému se podařilo v konkurenci chlapců z 8. tříd získat stříbrnou medaili a navíc k tomu také nový osobní rekord za 156 cm.

3.jpg

Ve stejné kategorii bojoval také Kuba Svoboda reprezentující MZŠ Velký Osek. Dokázal v soutěži výrazně vylepšit svoje osobní maximum o 9 centimetrů (!) a v konkurenci vesměs o rok starších soupeřů obsadil krásné 6. místo.

Medaili si z dnešního dopoledne odnesl do své školy také Vítek Vinduška skákající v barvách 3.ZŠ Kolín. Ten totiž dokázal překonat 141 cm v kategorii žáků 7. tříd a to mu vyneslo bronzový stupínek.

1.jpg

Mezi děvčaty se suverénně prosadili Anička Pátková, která ovládla kategorii dívek ze 7. tříd, když předvedla úspěšný skok na 148 cm a posunula si tak svůj nový osobáček.

5.jpg

Na organizaci akce se podílela ale celá naše tréninková skupina a musím uznat, že bez nich by to prostě nešlo! 10. ročník měl opět širokou účast 254 závodníků a závodnic. 13 členů naší tréninkové skupiny mi pomáhalo s organizací už od neděle a moc si jejich pomoci vážím. Jste jedničky!

7.jpg