Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpán poprvé v sestavě mužské národní štafety 4x100 m.

V sobotu 3.8.2019 se ve švýcarském Bernu představí Štěpán Hampl na mítinku evropského okruhu "Area Permit Meetings" s příznačným názvem Citius Meeting. Starořecké olympijské heslo "citius, altius, fortius" (rychleji, výše, silněji) v sobě neslo trojlístek základních sportovních dovedností a tu první v sobě obsahující rychlost si právě vzali švýcarští pořadatelé za svou a sprinterské disciplíny jsou hlavní náplní mítinku.

Start štafetového závodu, do kterého náš výběr dostal pozvánku, je naplánován na 19:38 h a vše bude možné sledovat v online výsledkovém servisu zde: https://www.citius-meeting.ch/live-results

 a ve streamovanem přenosu zde:

http://ubs-athletics.fans/de

bern.png

Štěpán byl na tento mítink pozván jako člen národní mužské štafety, kde by měl zastávat roli náhradníka. Po boku čtveřice, která v letošním roce překonala letité české maximum na trati 4x100 m, tak vyrazí na první akci s touto sestavou. Navíc si v Bernu zaběhne solo závod na 100 m, který odstartuje v 16:47 h a startovní listina vypadá velmi slušně. V nabité konkurenci budeme Štěpánovi držet na dálku palce.

bernstartovka.jpg

 

 

bern.jpg

 

1hampl01.jpg