Jdi na obsah Jdi na menu
 


V anketě Sportovec Kolína bylo vyhlášeno 13 sprinterů z naší skupiny. Individuální ocenění si odnesl Jirka Synek a Lukáš Soukal.

V úterý 7.2.2023 se v prostorách Městského divadla Kolín uskutečnil slavnostní večer spojený s vyhlášením ankety Sportovec Kolína 2022. Na tomto večeru zaznělo také hodně jmen z naší tréninkové skupiny.

1skupina.jpg

V individuální kategorii kategorii mládeže se na 3. místě umístil Jirka Synek a ve stejné kategorii byl za 6. místo oceněn Lukáš Soukal. Oba v loňském roce reprezentovali Českou republiku na mezistátním utkání a oba rovněž vybojovali medaile v individuálních disciplínách na Mistrovství ČR. Ocenění v této anketě je završením úspěšné sezóny, kterou oba kluci absolvovali a věřím, že bude i motivací do dalšího roku. Jsem na vás pyšný!

 

V kategorie mládežnických družstev dosáhla velmi kvalitního výsledku v anketě o nejlepšího sportovce města Kolína sestava juniorské štafety, která získala během roku 2022 celkem 4 medaile z různých Mistrovství ČR (4x200 m, 4x100 junioři, 4x100 U23, 4x400) a k tomu navíc 3 oddílové rekordy a jeden překonaný národní rekord! V tomto ohledu byl rok 2022 pro naši štafetu velmi výrazným a úspěšným. Všem klukům, kteří se na těchto úspěších podíleli v sestavě Lukáš Soukal, Šimon Kratochvíl, Jirka Synek, Vítek Vinduška  Kuba Svoboda, moc gratuluju a druhé místo v anketě Sportovec Kolína 2022 beru jako krásnou tečku za úspěšným štafetovým rokem.

1stafeta.jpg

Kategorie družstev žactva byla s převahou dominancí našeho žákovského týmu, který na Mistrovství ČR družstev získal zlaté medaile. Tento triumf jim rovněž vynesl i prvenství v anketě Sportovec Kolína za rok 2022 a věřím, že nejen pro kluky samotné, ale i pro jejich rodiče, kteří se večera zúčastnili, to bude velkou motivací. V družstvu starších žáků, kteří se na tomto úspěchu podíleli a kteří vystoupali na pódium, bylo za naši skupinu celkem 8 borců (Štěpán Holeček, Martin Hovorka, Ondra Král, Martin Dupák, Ondra Musil, Radek Novák, Štěpán Veselý a Honza Šmejkal).

1zci.jpg