Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odlétáme na MISTROVSTVÍ EVROPY. Štěpán Hampl nastoupí na 100 m a ve štafetě. Držte mu palce!

11. 7. 2016

V pondělí 11.7.2016 v 14:20 odletí z pražského letiště výprava české reprezentace do 17 let na Mistrovství Evropy dorostu, které se uskuteční v gruzínském Tbilisi.

V této výpravě bude cestovat i můj sprinter Štěpán Hampl a také moje maličkost jako trenérský doprovod. Na Štěpána, který tamní podmínky již dobře zná z loňského Evropského olympijského festivalu mládeže, čeká nabitý program.

Ve čtvrtek dopoledne rozběh na 100 m a v podvečerním programu doufejme také semifinále. V pátek 15.7.2106 ve večerních hodinách se koná finále této disciplíny. Se Štěpánem jsme si zadali cíl se do tohoto finálového závodu probít. Podle evropských tabulek by to neměl být velký problém, ale každá soutěž je na začátku pro všechny účastníky stejná, a tak doufejme, že Štěpán svoje zkušenosti a schopnosti uplatní v pravou chvíli a na pravém místě.

Sobotní a nedělní program bude pro nás zejména otázkou štafet 100-200-300-400 m. Zde Štěpán také figuruje v sestavě. Kluci z reprezentačního kvarteta by měli mít jasné ambice.  Umístění do 5. místa ve finále.

Držte nám palce!