Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nadcházejícím víkendu chystáme výpravu na Mistrovství ČR v kategorii do 22 let.

31. 8. 2017

O nadcházejícím víkendu 2.-3.9.2017 se na stadionu pražské Slavie ve Vršovicích uskuteční letošní Mistrovství České republiky mužů v kategorii do 22 let. Dle pravidel se na toto mistrovství mohou hlásit také dorostenci a junioři, a tak jsme využili šance na kvalitní start a do Prahy se tak vydá čtveřice členů naší skupiny.

Štěpán Hampl je ve startovní listině na 100 m veden jako favorit celé soutěže. Konkurence však bude hodně "našlapaná", takže si myslím, že zisk medaile bude úspěchem.

Standa Jíra nastoupí taktéž k závodu na 100 m. V jeho případě by bylo krásným úspěchem postoupit do semifinále. Uvidíme, jakou formu si Standa do prahy přiveze.

Robin Martinek se kvalifikoval do soutěže dálkařů. Myslím si, že Robin se závod od závodu v rozbíhající podzimní sezóně zlepšuje a doufám, že v Praze předvede dlouhé skoky.

Posledním do party je sprinter Marek Řehák, který bude startovat společně se Štěpánem a Standou ve štafetě 4x100 m. Kluci na posledním kole 1.ligy mužů minulý víkend v Jablonci ukázali, že mají na to , poprat se o medailové příčky.