Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Kolíně při krajském finále Poháru rozhlasu předvedla 2 osobáky Kiki Růžičková.

V úterý 24.5.2017 se na kolínském stadionu konalo Krajské finále Poháru rozhlasu s Českou spořitelnou v atletice pro Středočeský kraj - východ.

1.jpg

V barvách svých domovských škol se zde potkali i zástupci z naší tréninkové skupiny. Úplně nejvíc se dnešní den povedl Kristýně Růžičkové, která si senzačně zlepšila svoje osobní maximum na 60 m (8,15 s) a poté ještě zaběhla další osobák. Podruhé se zadařilo reprezentantce ZŠ K.Hora Žižkov v závodě na 800 m časem 2:34,84. Moc gratuluju!

ruzickova.jpg

Medaili se svým týmem si z dnešního dne odnesl jediný závodník a byl jím Tomáš Konvalina reprezentují 3.ZŠ Kolín. Družstvo starších žáků této školy obsadilo 2. místo, když na vítěze ztratilo pouhopouhé 3 bodíky. Tomáš si dnes zaběhl kvalitní čas na 60 m 7,97 s a v dálce obdobně kousíček za osobákem skočil 545 cm.

konvalina.jpg

Dalšími atlety tentokráte hájící barvy nymburského okresu byli Róza Znamínková, Vítek Technik a Natálie Urbánková. Róze se povedl jak závod na 60 m (8,72 s), kde kousíček za osobáčkem brala velké body pro svoji školu ZŠ V.Havla Poděbrady, tak také vytrvalostní běh na 600 m, kde se v čase 1:53,84 umístila na výborném 5. místě.

znaminkova.jpg

Pro Vítka Technika, jenž bojoval také v trikotu ZŠ V.Havla Poděbrady, bylo jeho vystoupení trochu střídavě úspěšné. Nejdříve v dálkařském sektoru předvedl pouhých 474 cm, což je výkon po jeho nedělním tři dny starém osobáku 526 cm určitě slabý. Nicméně v následující soutěži výškařů zdolal 152 cm, čímž se na 3 cm přiblížil ke svému osobáku, o nějž se následně třikrát pokoušel na výšce 156 cm.

technik.jpgNatálce Urbánkové, poslední z družstva ZŠ V.Havla Poděbrady, příliš nevyšel start na sprintu 60 m (9,61 s), ale ve skoku vysokém se umístila na děleném druhém místě za výkon 135 cm.

urbankova.jpg