Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stříbrná nadílka pro Janču a Tomáše na Vánoční hale žactva.

V sobotu 16.12.2017 proběhl v Praze na Strahově tradiční žákovský mítink Vánoční hala žactva. Z naší skupiny se sem vydali bojovat o kvalitní výkony sprinterka Jana Šafránková a překážkář Tomáš Konvalina.

Jana prokázala stabilizování výkonnosti, když dnešním dnem opět dvakrát potvrdila formu pod 8 vteřin (rozběh 7,99 s a finále 7,95 s). V součtu startů i s minulým víkendem je to již pátá šedesátka pod osmi vteřinou hranici! Ve finále Vánoční haly dokonce vybojovala velmi kvalitní druhou příčku, čímž si zasloužila poctu při slavnostním ceremoniálu, když jí věcné ceny předával šéftrenér atletického svazu Tomáš Dvořák.

1.jpg

Tomáš Konvalina si brousil zuby na nový osobní rekord na 60 m překážek a hned v rozběhu se mu to povedlo, když zaběhl 8,60 s. Ve finálovém závodě potom ještě svůj osobák vylepšil o další setinku na výsledných 8,59 s. Navíc napodobil Janino umístění a stejně jako ona vystoupil při ceremoniálu na stříbrný stupínek, což je při tomto mítinku, kde startuje vždy většina loučících se žáků s touto věkovou kategorií, hodně kvalitní počin.

2.jpg

Moc Vám gratuluju!