Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skokané bojovali v Pardubicích. Úspěšně trojskokané Semotam a Bernat.

V Pardubicích závodila skokanská část naší skupiny taktéž v sobotu 21.1.2017. Na této druhé frontě žádný osobní rekord nepadl, ale výkony zejména v trojskoku nebyly k zahození. Dorostenec Jindra Semotam zaostal za svým osobním maximem o 20 cm a zapsal konečných  12,06 m. Ve skoku do dálky Jindra třikrát přešlápnul odrazové břevno, ale skoky to byly plné energie. Chce to prostě lépe pohlídat "prkno".

Junior Pepa Bernat to měl podobné když výkonem 12,61 m zaostal za osobákem taktéž o 20 čísel. Navíc Pepa nastoupil také k závodu ve skoku vysokém. Zde jsme od této soutěže více než výsledek očekávali, jak se Pepa porovná s faktem, že se musí "koučovat" sám, neboť v Pardubicích jsem své ovečky tentokrát nedoprovázel. A záměrně právě proto, aby se naučili samostatnosti. Tento test u Pepy dopadl dobře a je vidět, že se do budoucna musí naučit nevnímat při závodech tolik své okolí jako naopak sebe sama.

Dálkařům Lukáši Kupkovi a Robinu Martinkovi se příliš nezadařilo. Po osobáčcích, které naskákali v minulém týdnu zřejmě následoval mírný útlum. Ale nehodnoťte to negativně! Každý závod je lepší než jakýkoliv trénink. devil