Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nedělní dvoustovkaři přivezli 2 nové osobáky.

Přebory Prahy pokračovaly v pražské Stromovce i v neděli 3.2.2019. Sem jsme však vycestovali už pouze na závody na 200 metrů. Dva dorostenci a tři junioři si tak mohli zaběhnout v této sezóně jednu z mála dvoustovek na kvalitní dráze ve Stromovce.

1dvoustovkari.jpg

Zatímco se v sobotu Tadeáši Zákorovi dařilo nadmíru, když si zaběhl dva osobáky na 60 m, dnes neměl "svůj den". Za čas 24,33 s byl velmi zklamaný, což chápu. Nic se nedá dělat, nesmíme sklonit hlavu a hurá vzhlížejme k světlejším zítřkům...

Zato Lukáš Soukal měl o tom víkendu nabito ostrými. Včera osobák na 60 a 400 metrů a dnes k tomu přidal další OR na 200 metrů. A ne jen tak malý... Srazil jej o více než 15 setin na dnešních 23,16 s. 

Mezi juniory byla v prvním běhu veliká řežba. Kromě Standy Jíry zde nastupovali také další borci, kteří umí dvoukilo hluboko pod 22 vteřin. Standa si vedl výborně, když po 120 metrech závod vedl. Na metě 100 metrů mezičas 10,7 s, to je slušná práce. devil Každopádně poté ho kluci dotáhli a nakonec doběhl Standa do cíle na třetím místě v čase 22,07 s. První dvoustovka v této sezóně. Za mě spokojenost. 

1dvoustovka-juniori.jpg

Tadeáš Krakuvčík  nastupoval k tomuto závodu jako k doplňkovému startu v jeho přípravě. Líbilo se mi, jak to nakopl a hned od začátku šel naplno. Čas 23,55 s je pouze necelé 2 desetiny za OR a navíc je naprosto přesně v tempu stodvacítek, které jsme běhali v minulém týdnu v rámci přípravy na 400 m. Takže pro mě pozitivní hodnocení.

Sice ve druhé dráze, ale přesto si doběhl Marek Řehák v dnešním závodě pro nový osobák 22,65 s. Osobně si myslím, že na této dráze dnes Mára "vydělal", protože v druhé zatáčce nádherně nasadil náklon, který jej katapultoval při výběhu do cílové rovinky. 

1rehak2.jpg