Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Osecké laťce překonal osobák Lukáš Pošík za výkon 165 cm. Celkem jsme brali 4 medaile!

Ve čtvrtek 15.3.2018 se ve Velkém Oseku uskutečnila tradiční Osecká laťka. Soutěž pro žáky základních škol, která nese již dlouholetou tradici a v letošním roce oslavila svůj již 24. ročník, naší skupině nadělila celkem 4 medaile.

Největší radost mohl mít deváťák Lukáš Pošík, který si dnes vylepšil svůj PB o 9 centimetrů na kvalitních 165 cm. Moc gratuluji! Dnes to vypadalo, že už se Lukáš dokázal srovnat zejména v hlavě a na odraze to také bylo velmi kvalitní. Za tento výkon si navíc Lukáš odnesl bronzovou medaili.

1posik1.jpg

Další bronz vytěžil z dnešních závodů a to v kategorii 8. tříd Kuba Douděra, který překonal 150 cm, což sice není osobní rekord, ale Kuba byl za medaili hodně rád a těšil se z ní. ...no a to zase potěšilo mě! wink

1doudera1.jpg

Stříbrnou medaili si za vyrovnaný osobní rekord v hodnotě 150 centimetrů zasloužil Vítek Vinduška, který bojoval v kategorii 7. tříd. Opravdu jen málo chybělo Víťovi ke zdolání nového osobáku, když pokoušel 160 cm....tak snad příště!

1vinduska2.jpg

Jediné zlato a tedy prvenství si dnes vyskákal osmák Kuba Svoboda. Pro něj to byla radost jistě dvojnásobná, neboť je navíc žákem osecké školy, takže vítězství na domácí půdě jej mohlo hřát o to více. Ani v Kubově případě nebylo zdolání osobního rekordu nikterak vzdálené. Třetí pokus už prakticky Kuba předvedl, že je nad laťkou. Nakonec jej ale v úplném závěru jeho pokusu zradily paty, kterými si laťku shodil. Ale to vůbec nevadí. Důležité je, že Kuba již ví, že na tuto úroveň bez problému má a nyní stačit si jen trochu déle počkat...Držím palce, ať to brzy vyjde!

1svoboda1.jpg