Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášská nadílka "mladšáků" i s osobáčky.

V neděli 26.11.2017 jsme ve Veletově organizovali Mikulášskou nadílku - závody pro mladší žactvo, na němž si namísto medailí odnášeli první tři závodníci v každé kategorii a disciplíně sladkou odměnu v podobě  mikulášského balíčku.

20171126_090102.jpg

Z naší skupiny se zadařilo získat jak cenná umístění tak také vytvořit nové osobní rekordy.

2konv-vindus.jpg

Vítek Vinduška si vylepšil hned 2 nové osobáky. Ve sprintu na 60 m dosáhl výborného času 8,32 s, kterým dokázal všechny soupeře porazit. Ve skoku vysokém si osobní rekord vylepšil o 3 centimetry na nových 145 cm a díky tomu si z této disciplíny odnesl 3. příčku.

4vinduska.jpg

Štěpán Konvalina se do finálového souboje o "cenné kovy" na 60 m probojoval také. Finišoval zde na třetím místě a časem 8,54 s si zlepšil PB.

1konvalina.jpg

Jára Jarý dnes atakoval osobní rekordy v dálce i výšce. Jen těsně mu v obou případech unikly, ale alespoň třetí místo a sladká odměna ze skoku do dálky mu soutěž zpříjemnily.

3jary.jpg

Adélka Cenkerová se dokázala prosadit ve skoku dalekém mladších žákyň ,když výkonem blízkém osobnímu maximu (412 cm) vybojovala stříbrnou příčku.

5cenkerova.jpg

Anička Pátková bojovala o umístění na stupních vítězů zejména ve skoku vysokém. Povedlo se jí zde vyrovnat osobáček výkonem 140 cm, díky němuž si odnášela čokoládového Mikuláše za druhou příčku.

6patkova.jpg