Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolínská vánoční laťka: 5 medailí, 4 osobáky a medailový hattrick mezi chlapci ze 7. tříd.

V úterý 13.12.2016 jsme v kolínské hale Spojů pořádali již 9. ročník Kolínské vánoční laťky. Do pořádání se zapojila početná skupina dvanácti starších kluků dorostenců a juniorů a jedné šikovné dorostenky a na akci, která probíhala v nádherné atmosféře, to bylo znát. Pořadatelské partě moooc děkuju. Byli jste všichni perfektní!

1.jpg

Největšího úspěchu dosáhla naše tréninková skupina v závodě chlapců ze 7. tříd. Zde kluci obsadili všechny tři medailové pozici a to zásluhou Štěpána Fafejty, který se pokoušel o nový osobák a jen těsně mu unikl (145 cm). Na stříbrné "bedně" se umístil Jára Jarý (140 cm) a bronzový byl Pepa Šedivý (140 cm). Pro oba to však bylo s příchutí nového osobáčku. Velká gratulace!

2.jpg

Mezi kluky osmáky si nové osobní maximum posunul o plných 12 cm Vítek Technik na 150 cm. Podobně si  vedl i Tadeáš Meišner, který si z dnešní laťky odvezl též osobní rekord (140 cm).

Bronzovou medaili v barvách své školy si vybojovala také Jana Šafránková v kategorii 8. tříd za výkon 140 cm. Jirka Šámal mezi těžkou konkurencí nabitých deváťáků vyrovnal svůj osobák na 150 centimetrech.

3.jpg

Velkým a kvalitním vystoupením se dnes prezentoval před doslova našlapanou halou ve Spojích Standa Bělka, který zde pokoušel nový osobák na úrovni 180 cm a těsně těsně mu tento zápis unikl. Nakonec si odvážel zlatou medaili za výkon 175 cm.

Všem patří gratulace!