Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juniorská štafeta 4x200 m zaběhla na uplynulém MČR historický oddílový rekord!

V záplavě výsledků jsem při posledních štafetových soutěžích právě uplynulého MČR mládeže v pražské hale ve Stromovce pozapomněl na druhý oddílový rekord, který se nám podařilo překonat. Ten první zaběhly dorostenky, kterým se díky tomu navíc podařilo získat stříbrné medaile....popisoval jsem v předchozím článku.

Kluci junioři dokázali podobný kousek, ale v našlapané konkurenci to tentokráte stačilo na 6. místo. Čas 1:30,87 je však tak kvalitní, že je již nyní zapsán do historických kolínských tabulek a to jak pro kategorii juniorů tak také mužů!! Kluci, moc gratuluju a těší mě, že při tomto rekordním zápisu stáli 3 borci z naší tréninkové skupiny Marek Řehák, Tadeáš Krakuvčík a Standa Jíra a stabilní člen štafetových kádrů Dominik Holub.

Zajímavé a pikantní je na tom navíc to, že předchůdcem a kvartetem, které doposud drželo tento rekord, byla naprosto stejná čtveřice, která jej zaběhla při MČR dorostenců před dvěma lety v roce 2017 v Ostravě. Tehdy zaběhli kluci čas 1:31,31, což je doposud platný dorostenecký rekord našeho oddílu.

Přikládám letošní foto a foto z před dvou let. Poznáte, která je která? laugh

20170219_145858.jpg

1ri.jpg