Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhý den vícebojů padlo 6 osobáků. Pochvalu ale mají všichni za dokončení!

Při druhém, dnu prázdninových vícebojů, které jsme odstartovali včera na domácím stadionu, se hned v úvodní disciplíně dařilo překážkářům a to starším žákům Tomáši Konvalinovi, který si vylepšil PB na 14,16 s, a Pepovi Šedivému, jenž zdolal 15,06 s.

V hodu diskem se dost vylepšil Honza Bouma, který hodil mezi dorostenci nejdále na 29,46 m a v oštěpu si přidal další PB za 41,45 m.

bouma.jpg

Ve skoku o tyči to bylo hodně zajímavé. Daniel Poštolka, který se s touto disciplínou prakticky teprve seznámil, zdolal 210 cm. Tomáš Forman zdolal o 10 cm méně, ale byl z toho osobák. Pepa Šedivý hodně zabojoval, když zdolal 230 cm.

sedivy.jpg

Nejvíce ze všech účastníků však tyč vyšla specialistovi Jindrovi Semotamovi, který překonal 400 cm a poté se pokoušel ještě o úroveň nového PB na 420 cm. Nakonec ale po druhém nezdařeném pokusu soutěž raději ukončil pro bolest zad. 

20170704_121110_006.jpg

Mezi děvčaty žádný osobáček nepadl, ale za pozornost stojí jistě výkon Kristýny Růžičkové v oštěpu (24,41 m) i  Jany Šafránkové v téže disciplíně (22,89 m).

Celkově jsme nakonec po doběhnutí vytrvalostních závodů mohli vyhlásit konečné výsledky, které byly zejména na prvních dvou pozicích ve všech třech plně obsazených kategoriích hodně nabité. Gratuluji vítězům, ale uznání si zasloužíte všichni! Jsem rád, že máme takovou partu.

komplet.jpg

Celkové výsledky:

vysledky.jpg