Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žactvo bylo před Velikonocemi na soustředění v Jičíně.

Od středy 12.4. do soboty 15.4.2017 se zúčastnila devítičlenná skupinka staršího žactva jarního soustředění v Jičíně. Ve středu odpoledne jsme měli první "uvítací" trénink na nám velmi dobře známém stadionu. Po večeři jsme zašli do aquaparku trochu si "zablbnout". Obzvláště salto vzad Standy Bělky bylo nezapomenutelné.

Ve čtvrtek se zhoršilo počasí a využili jsme možnosti jít na dopolední trénink do sportovní haly v těsné blízkosti areálu. Basket, abeceda pozpátku, kruháček a na závěr opět basket. Nu, všichni odcházeli dokonale propocení! Odpoledne se počasí umoudřilo a dovolilo nám jít pár speciálních tréninků, kde se realizovali překážkáři, výškaři, sprinteři a Kuba chodec. Po večeři opět bazén.

20170414_151933.jpg

Páteční dopoledne absolvovala celá skupina společně a náplní byla různá sprinterská cvičení na rozvoj reakce, frekvence. Potom ještě nácvik skoku o tyči bohužel pouze do písku, neboť na jičínském stadionu ještě nebylo doskočiště připraveno. Odpolední program byl spíše odpočinkový. Po polední pauze jsme si udělali procházku k jičínskému náměstí, kde jsme vystoupali na vysokou vyhlídkovou věž, z níž byl při krásném slunečném počasí parádní rozhled. Po návratu jsme ještě zhruba na hodinku šli na atleťák a udělali vrhačský trénink (koule, disk, kriket). Po večeři jsme využili příležitosti a navštívili místní házenkářský extraligový zápas mezi Jičínem a Karvinou. Jičínští borci vyhráli....jistě kvůli nám. laugh

V sobotu jsme absolvovali již poslední trénink. Dopolední počasí nás příjemně překvapilo a při protahování na sluníčku to byla opravdu paráda. Padavé startíky, přeběhy nízkých překážek v různých rytmech spojených se skákáním přes švihadlo. Vybíhané a vyskákané travnaté kopečky a na závěr posilko bříška. Jedna báseň.

Po obědě jsme se rozloučili a  všichni spokojeně odjížděli do svých domovů.

20170414_150044.jpg