Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Jičín léto 2014 - doplňující pokyny

14. 8. 2014

 

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ JIČÍN 2014
 
DOPLŇUJICÍ POKYNY
 
1)      Všichni účastníci musí mít u sebe kartičku zdravotní pojišťovny.
 
2)      Sraz na nádraží ČD Kolín před pokladnami v pondělí 18.8.2014 v 7:15h nejpozději.
 
3)      Pokud někdo bude chtít nastupovat v Poděbradech, je to možné. Náš vlak přijíždí do Poděbrad v 7:46h. Jízdenku si nekupujte, budeme ji mít hromadnou zakoupenou již z Kolína.
O tom, že někdo bude nastupovat v Poděbradech, musím vědět dopředu. Napište mi SMS během víkendu předem, abych s tím počítal.
Zatím vím o tom, že v Poděbradech nastoupí Štroblová.
 
4)      Je možné, abyste se dopravili do Jičína individuálně (s rodiči). V Jičíně na atletickém stadionu buďte v takovém případě  nejpozději v 10:00h.
O takových případech musím vědět dopředu. Napište mi SMS během víkendu předem, abych s tím počítal.
Zatím vím o tom, že přímo do Jičína dorazí tito členové: Suchánková, Brát.
 
5)      Návrat v pátek 22.8.2014 plánujeme do Kolína v 18:28h. (Výstup bude samozřejmě možný také v Poděbradech – tam bude vlak projíždět v 18:09h).
 
6)      Stravování začínáme v pondělí obědem a končíme v pátek obědem.
 
 
7)      Pití – vezměte si s sebou 1x 1,5l PET lahev. Zbytek dokoupíte v nějakém obchodě, až půjdeme po večeři do města. Od vlaku je to pěšky na stadion dobrých 30 minut – to byste se pronesli…. :)
 
8)      Vzhledem ke vzdálenosti, kterou budete muset ujít z nádraží v Jičíně na stadion pěšky, doporučuji, abyste si věci zabalili do krosny, kterou unesete na zádech, nebo do kufru s kolečkama.
 
 
9)      Tretry – povezeme s sebou zásobu treter na zapůjčení pro ty, kteří nemají svoje. Zapůjčíme až na místě.
 
10) Elastické plavky – upozornění zejména pro kluky. Do bazénu není povolen vstup v šortkách, pouze v elastických plavkách. V minulosti to někteří kluci řešili, že si vzali elasťáky, v kterých běžně trénují.
 
 
11) Na středu plánujeme výlet na raftech. Zabalte si s sebou starší kecky nebo sandály, které se pevně zapnout (žádné žabky apod.) a v kterých nastoupíte do lodí. Pokud se budeme muset někde brodit, je dobré, abyste si nenamočili vaši tréninkovou obuv.
 
 
Antonín Morávek, vedoucí soustředění, tel. 732 107 017
 
Kolín 14.8.2014