Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní soustředění v Trutnově i s výstupem na Sněžku.

Od středy do soboty 10.-14.8.2022 se naše skupina zúčastnila letního soustředění v Trutnově. Někteří tak navázali na předešlé soustřeďko v Nymburce. Někteří se soustředění zúčastnili úplně poprvé jako nováčkové. Celkově jsme zde měli partu 14 atletů a doufám, že se všem letní soustředění líbilo.

1.jpg

Krom tréninků na dráze jsme navštívili letní koupaliště v těsné blízkosti sportovního areálu. Využití našlo beachvolejbalové hřiště a samozřejmě i skluzavky.

4.jpg

 

2.jpg

V rámci páteční doplňkové ho programu jsme si udělali výlet do Pece pod Sněžkou a odtud pěšky směr Sněžka. Časově jsem to měl rozvrhnuté, abychom v pohodě stíhali večeři, ale kluci za to vzali  nahoře jsme byli v čistém čase za hodinu a 50 minut. Dolů pak pochopitelně ještě rychleji. I když někteří cestou nahoru brumlali, celkově to snad všechny aspoň trošku bavilo.

6.jpg

5.jpg

 

7.jpg

Do tréninkové plánu jsme měli zařazené i herní aktivity a doplňková cvičení. Je pravda, že po tomto soustředění budu muset pořídit nový frisbee disk, který v zápalu hry doznal nenávratných změn ve svém tvaru, ale za tu hru to stálo :).

8.jpg

 

3.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky soustředění Trutnov léto 2022