Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jičín 2015 - doplňující pokyny

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ JIČÍN  2015

 

DOPLŇUJICÍ POKYNY

 

  1. Všichni účastníci musí mít u sebe kartičku zdravotní pojišťovny.

  2. Sraz na nádraží ČD Kolín před pokladnami v sobotu 15.8.2015 v 7:15h nejpozději.

  3. Pokud někdo bude chtít nastupovat v Poděbradech, je to možné. Náš vlak přijíždí do Poděbrad v 7:46h. Jízdenku si nekupujte, budeme ji mít hromadnou zakoupenou již z Kolína.

    O tom, že někdo bude nastupovat v Poděbradech, musíme vědět dopředu. Napište SMS svému trenérovi nejpozději do pátku 14.8.2015.

  4. Na srazu v 7:15 h budou přítomni také všichni atleti, kteří jedou závodit v sobotu 15.8. do Jablonce n/N a dopravují se tudíž autem se mnou (Šanc Št., Martinek, Bezucha, Čapek, Kraus, Puczek).

  5. Je možné, abyste se dopravili do Jičína individuálně (s rodiči). V Jičíně na atletickém stadionu buďte v takovém případě  nejpozději v 10:00h. O takových případech musíme vědět dopředu. Napište SMS svému trenérovi nejpozději do pátku 14.8.2015.

  6. O individuální dopravě víme v tuto chvíli u: Zálišová, Semotam a Meišner.

  7. Návrat ve čtvrtek 20.8.2015 plánujeme do Kolína v 18:28h. (Výstup bude samozřejmě možný také v Poděbradech – tam bude vlak projíždět v 18:09h).

  8. Stravování začínáme v sobotu obědem a končíme ve čtvrtek obědem.

  9. Pití – vezměte si s sebou 1x 1,5l PET lahev. Zbytek dokoupíte v nějakém obchodě, až půjdeme po večeři do města. Od vlaku je to pěšky na stadion dobrých 30 minut – to byste se pronesli…. :)

  10. Vzhledem ke vzdálenosti, kterou budete muset ujít z nádraží v Jičíně na stadion pěšky, doporučuji, abyste si věci zabalili do krosny, kterou unesete na zádech, nebo do kufru s kolečkama.

  11. Tretry – kdo nemá svoje a nebo nemá zapůjčené z atleťáku, napište svému trenérovi Vaši velikost, abychom Vám mohli nějaké přivézt. Kdo nenapíše SMS, tomu tretry vozit nebudeme.

  12. Elastické plavky – upozornění zejména pro kluky. Do bazénu není povolen vstup v šortkách, pouze v elastických plavkách. V minulosti to někteří kluci řešili, že si vzali elasťáky, v kterých běžně trénují.

  13. Pokud se rozhodneme v úterý uskutečnit výlet na raftech (podle stavu vody), bude nutné, abyste měli s sebou 200,Kč na tento výlet. Zabalte si s sebou starší kecky nebo sandály, které se dají pevně zapnout (žádné žabky apod.) a v kterých nastoupíte do lodí. Pokud se budeme muset někde brodit, je dobré, abyste si nenamočili vaši tréninkovou obuv.

 

 

Antonín Morávek, vedoucí soustředění, tel. 732 107 017

 

Kolín 13.8.2014