Jdi na obsah Jdi na menu
 


EKAG Brno- info k odjezdu.

EVROPSKÉ ATLETICKÉ HRY DĚTÍ do 15 let Brno 2016

 

DOPLŇUJÍCÍ POKYNY

 

 

 

 

 

 

 

Ve dnech 5.-7. září 2016 se Váš  syn/dcera  zúčastní  Evropských  atletických  her  dětí

na atletickém stadionu v Brně.

 

Platí pro všechny:

Odjezd: v pondělí 5. září 2016 autobusem v 14:00 hodin od ČD nádraží Kolín.  Předpokládaný návrat do Kolína ve středu do 22:00 hodin.

Cestovné bus cca 300,- Kč neposílejte účtem, dítě si vezme s sebou.

 

Platí pouze pro Šedivého a Znamínkovou:

Odjezd: v pondělí 5. září 2016 vlakem v 11:46 (sraz před pokladnami v 11:30) do Čáslavi a odtud autobusem (odjezd v 12:30 hodin od nádraží Čáslav). Předpokládaný návrat do Kolína ve středu do 22:00 hodin (k nádraží v Kolíně). Doprava společně s Čáslaví je pro děti, které startují již v pondělí. Cestovné bus cca 300,- Kč neposílejte účtem, dítě si vezme s sebou.

 

Ubytování a stravování (snídaně a večeře) je zajištěno na kolejích pod Palackým vrchem,

stravovat se začínáme večeří 5.9. a končí  večeří  7.9.2016. Doporučuji s sebou malou

 PET láhev na čaj a igelitový sáček, do kterého si může při snídani, kterou většinou děti nesnědí, vzít s sebou namazaný chléb či pečivo. Další občerstvení lze zakoupit přímo na

stadionu a nebo v menze vysokoškolských kolejí. Atletický stadion je od  kolejí vzdálen

cca 10 min. chůze.

 

Slavnostní zahájení s programem  proběhne v pondělí 5.9.2016 ve večerních hodinách na  atletickém stadionu. Závodů se účastní 10 zemí Evropy a 1700 závodníků  Během závodů  budou  k  dispozici doprovodné  programy a stánek s prodejem suvenýrů European Kids Athletics Games (např. tričko). 

 

S sebou vezmi sportovní oblečení a obuv, tretry (kdo nemá, nahlásí velikost), závodní tílko

 nebo dres, oblečení pro případ deštivého a chladného počasí, přezůvky (na ubytování), kartičku pojištěnce a chuť si to rozdat s ostatními závodníky. Upozorňuji, že jsme většinu dne na stadionu, tak nepodceňte oblečení. Dobré zkušenosti máme s teplou bundou, čepicí, tenkými rukavicemi, karimatkou a dekou. Určitě s sebou dvoje sportovní boty, nutné v případě deště.