Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhlášení středočeského sportovce nás tentokráte minulo.

1. 3. 2018

Ve čtvrtek 1.3.2018 se v prostorách Sportovního centra Nymburk uskutečnilo vyhlášení Sportovce Středočeského kraje za rok 2017. 

20180301_173432.jpg

Do této ankety byl nominován junior Štěpán Hampl v kategorii jednotlivců mládeže a družstvo dorostenců, kteří v loňském roce získali titul Mistrů ČR. Z naší skupiny bylo členy tohoto družstva 8 borců (Jindra Semotam, Standa Jíra, Štěpán Šanc, Tomáš Puczek, Robin Martinek, Marek Řehák, Tadeáš Krakuvčík a Honza Bouma), z nichž 5 se dnes na ceremoniál dostavilo.

Ačkoliv se nakonec ukázalo, že v této anketě naši atleti neuspěli, nebrali jsme si to nějak moc k srdci. Kluci byli zprvu trochu rozladěni, když viděli, že na místech vyhlašovaných se mnohdy umistili sportovci s horšími výsledky. Ale tak, jak jim vždy kladu na bedra: "Nikdy nepodceňuj soupeře a vždy se ke každému chovej s respektem!", i dnes jsem jim to připomněl. A tak si všichni vyhlašovaní odnesli náš aplaus.

Nakonec jsme se na závěrečném rautu pořádně našťouchli a příjemně si to užili...Já tedy o něco méně, protože jsem musel řídit.angel

20180301_201816.jpg