Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Jablonci na MČR "dvaadvacítek" v individuálních startech 3 borci a další 4 ve štafetě.

Nadcházející víkend je nabitý atletickými soutěžemi. kromě třineckého mistrovství ČR žáků proběhne v Jablonci nad Nisou Mistrovství ČR do 22 let. Na tento šampionát se kvalifikovali sprinteři Jiří Šámal (junior) a Lukáš Soukal (dorostenec) oba na 100 metrů. Další z adeptů Marek Řehák o start na tomto MČR přijde, ale namísto toho jej čeká reprezentační start na mezistátním utkání v Polsku.

1samal2.jpg1soukal1--3-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Krom Lukáše a Jirky budeme sledovat také starty Štěpána Hampla a Standy Jíry (bývalých členů naší skupiny), kteří nyní již v dresu pražského Olympu budou na tomto MČR taktéž bojovat ve sprintu na 100 metrů. Snad se i jim bude dobře dařit. 

1hampl-jira.jpg

Třetím do party bude v Jablonci Tadeáš Krakuvčík, jenž zaklekne k závodu na 400 metrů.¨Tadeáš prošel v srpnu měsíčním kurzem na vojenské vysoké škole, tak doufejme mu návrat na dráhu přinese kvalitní výsledek.

1krakuvcik--2-.jpg

Do bojů na MČR "dvaadvacítek" posíláme také dvě štafety. "A" sestavu ve složení Šimon Kratochvíl, Dominik Holub, Lukáš Soukal a Jiří Šámal doplní také "Béčko" v sestavě Jan Brát, Tomáš Konvalina, Tadeáš Krakuvčík a Vítek Vinduška.

mcr_22_jablonec-002.jpg