Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpán Hampl se umístil v anketě Sportovec Středočeského kraje 2016.

30. 3. 2017

V prostorách Domu kultury v Mladé Boleslavi byly ve středu 29. března odtajněny výsledky ankety Nejúspěšnější sportovec Středočeského kraje za rok 2016, kterou pořádala krajská organizace České unie sportu. Mezi desítku oceněných se dostali i dva atleti našeho klubu, kteří byli nominováni do prestižních kategorií Jednotlivci dospělí a Talent roku. Gratulujeme!!!

Olympionička Kateřina Šafránková dosáhla velkého úspěchu, když v anketě v obrovské konkurenci téměř třicítky nejlepších středočeských sportovců obsadila bronzovou příčku, když podlehla pouze vítězné golfistce Olivii Prokopové a mnoha úspěchy ověnčenému žokeji Josefu Bartošovi. Mezi téměř sedmdesátkou mladých sportovců do 18 let se dokázal výrazně prosadit také Štěpán Hampl, který obsadil desáté místo.

Slavnostní večer si užila i loňská mistrovská žákovská štafeta na 4x60 metrů, držitelé českého rekordu Dominik Holub, Jakub Fiala a členové naší tréninkové skupiny Tadeáš Krakuvčík a Marek Řehák, kteří rovněž patřili mezi nominované.

157.jpg