Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na dvaadvacítky se v sobotu vypraví pět našich členů.

O nadcházejícím víkendu náš čeká Mistrovství ČR do 22 let, kam z naší tréninkové skupiny vycestuje celkem 5 atletů. Mistrovství se koná na pražské Slavii, kde jsme v minulosti zaznamenali hezké a velké osobní rekordy.

u23.jpg

Štěpán Hampl nastoupí v sobotním odpoledním programu k rozběhům na 100 metrů a pevně doufám, že se mu podaří postoupit do podvečerního finále. Poté ještě čeká Hamplíka společně s dalšími dvěma členy naší skupiny Standou Jírou a Markem Řehákem a novou sprinterskou tváří našeho oddílu Matyášem Koškou štafeta na 4x100 m.

1hampl1--3-.jpg

Standa Jíra má stejný harmonogram jako Štěpán. Doufejme, že v sobotním odpoledni, která má být extrémně horké, se nám zadaří.

1jira--7-.jpg

A do třetice všeho dobrého nastoupí na 100 m i štafetu 4x100 m Marek Řehák, který v letošní sezóně zaznamenal enormně velký posun ve výkonnosti.

1rehak--7-.jpg

Tadeáš Krakuvčík byl na toto MČR vybrán na hladkou čtvrtku a určitě bude jeho cílem vylepšit si v tvrdé konkurenci svůj osobák. I jeho rozběhy jsou v plánu v sobotním odpoledni.

1krakuvcik1--2-.jpg

Jedinou zástupkyní něžného pohlaví bude na tomto MČR z naší tréninkové skupiny Jana Šafránková, pro kterou budou rozběhy na 100 m ideální příležitostí poměřit své síly s vynikající konkurencí.

1safrankova3--2-.jpg