Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den před startem na Mistrovství Evropy - trénink se startérem, masáž a slavnostní zahájení.

13. 7. 2016

Druhý den v gruzínském hlavním městě Tbilisi probíhal relativně v poklidu. Dopoledne volno, odpoledne hodinový trénink s oficiálním startérem. Poté večeře. Bohužel obdobně jako loni při EYOFu kvalita jídla není kdovíjak úžasná a především se místní restauraci nedaří podávat jídlo teplé, na což jsme z našich končin zvyklí.

Teplota vzduchu dnes mírně vzrostla a předpověď počasí bohužel predikuje vzrůstající tendenci. Nejvyšší teploty nás prý čekají poslední den ME v neděli. Doufáme, že to nebudou tropy jako vloni.

Před večeří zvládl Štěpán krátkou masáž u reprezentační  fyzioterapeutky a poté jsme již spěchali na slavnostní ceremoniál k zahájení Mistrovství Evropy.

Zítra nás čeká již první soutěžní den. Štěpán poběží v druhém z pěti rozběhů na 100 m. Z každého přitom postupuje čtveřice nejrychlejších borců do finále a další čtyři nejrychlejší časem. Brána do semifinále se tedy zdá celkem otevřená, ale nesmíme usnout na vavřínech. Rozběhy se běží v 10:20 místního času (8:20 středoevropského času) a případné semifinále v 18:25 gruzínského času.

Přenos z akce můžete sledovat na Eurosportu 2

http://cricfree.sc/update/euro2.php

nebo na stream videu Evropské asociace

http://www.eurovisionsports.tv/eaa/live.html?id=91